22 d’abril 2024 <10aL>Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Agenda de la presidenta per avui AAgenda de la Presidenta

Agenda de la presidenta per avui

Actes programats

1)10:45h

PATRONAT DE LA FUNDACIÓ IMPULSA BALEARS

Dia: dilluns, 22 d’abril

Hora: 10.45 h

Lloc: seu d’OK Mobility (via Asima, 36, Palma)

 

La presidenta del Govern, Margalida Prohens, acompanyada del vicepresident i conseller d’Economia, Hisenda i Innovació, Antoni Costa, assistirà a la reunió del Patronat de la Fundació Impulsa Balears, que tindrà lloc aquest dilluns a la seu d'OK Mobility.

En arribar-hi, la presidenta Prohens serà rebuda pel CEO d’OK Mobility, Othman Ktiri; la presidenta de la CAEB i vicepresidenta de la Fundació Impulsa Balears, Carmen Planas, i el director tècnic de la Fundació, Antoni Riera.

La reunió s’iniciarà a les 9.30 h i els mitjans gràfics podran captar imatges al final de la trobada, moment previst a les 10.45 h. Tot seguit, es faran declaracions.

 

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

2)12:00h

CONFERÈNCIA PRESIDENTS PARLAMENTS UE

Dia: dilluns, 22 d’abril

Hora: 12.00 h

Lloc: Palau Reial de l’Almudaina

 

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Margalida Prohens, assistirà a la sessió inaugural, presidida per Sa Majestat el Rei Felipe VI, de la Conferència de Presidents de Parlaments de la Unió Europea.

A l’acte també hi assistiran el ministre de la Presidència, Justícia i Relacions amb les Corts, Félix Bolaños; la presidenta del Congrés dels Diputats, Francina Armengol; el president del Senat, Pedro Rollán; el president del Parlament de les Illes Balears, Gabriel Le Senne; el delegat del Govern a les Illes Balears, Alfonso Rodríguez, i el president del Consell Insular de Mallorca, Llorenç Galmés, entre altres autoritats.

En la sessió inaugural hi intervindran Pedro Rollán, Francina Armengol i Sa Majestat el Rei.

 

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

3)15:30h

AMBAIXADOR DE LA REPÚBLICA TXECA

Dia: dilluns, 22 d’abril

Hora: 15.30 h

Lloc: Consolat de Mar

 

La presidenta del Govern, Margalida Prohens, rebrà al Consolat de Mar l’ambaixador de la República Txeca, Libor Sečka, el qual anirà acompanyat del cònsol honorari, Dalibor Ciak.

 

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

 

4)16:00h

AMBAIXADOR DE LA REPÚBLICA D’ARMÈNIA

Dia: dilluns, 22 d’abril

Hora: 16.00 h

Lloc: Consolat de Mar

 

La presidenta del Govern, Margalida Prohens, mantindrà una trobada al Consolat de Mar amb l’ambaixador de la República d’Armènia en el Regne d’Espanya i el Principat d’Andorra, Sos Avetisyan, el qual anirà acompanyat de la diplomàtica de l’ambaixada, Zhenya Gyulbangyan.

 

Hi haurà cobertura gràfica oficial.