30 junio 2019 | <9ªL> Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat

La llançadora a la platja d’es Trenc es posa en marxa demà dilluns 1 de juliol NNota Informativa

La llançadora a la platja d’es Trenc es posa en marxa demà dilluns 1 de juliol

El servei s’ofereix des del nou aparcament de sa Barralina

Denà dilluns 1 de juliol comença a funcionar el bus llançadora d’es Trenc (L530 Platges sa Ràpita / Es Trenc) que, a diferència de temporades anteriors en que el servei es realitzava des del Club nàutic de sa Ràpita, enguany farà el recorregut entre el nou aparcament de sa Barralina i ses Covetes.

Aquest servei, operatiu fins al 31 d’agost, es presta cada dia amb una freqüència de 20 minuts entre les 10.00 h i les  13.40 h del dematí, i les 15.00 h i les 18.40 h de l’horabaixa. A més, s’ofereixen 2 connexions entre Palma i la llançadora, amb 1 expedició d’anada (sortida de Palma a les 9.30 h) i una de tornada (sortida de ses Covetes a les 18.10 h).

El preu del bitllet senzill per al trajecte “sa Barralina – ses Covetes” és de 1,50 euros, si bé també es poden gaudir dels descomptes habituals fent ús de la targeta intermodal.

A més d’aquest bus llançadora, la xarxa TIB ofereix també des de l’ 1 de juny el servei de la línia 505 que connecta Santanyí, amb Cala s’Almunia i Cala Llombards. D’altra banda, des del 15 de juny també funciona el bus llançadora al Far de Formentor.

Els busos llançadora presenten una alternativa de mobilitat sostenible per alleugerir la saturació de cotxes que pateixen els espais naturals de Mallorca durant els mesos d’estiu. La mesura de la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat, gestionada pel Consorci de Transports de Mallorca, facilita l’accés als espais d’interès turístic tant als residents com als visitants de l’illa.

Informació addicional d’horaris, itinerari i tarifes al web tib.org.