LOGO CAIB
2 novembre 2018Conselleria d'Hisenda i Administracions Públiques

Suspès cautelarment el segon exercici de les oposicions al Cos auxiliar de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears NNota Informativa

Foto de noticia

Suspès cautelarment el segon exercici de les oposicions al Cos auxiliar de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears


El segon exercici de les oposicions del Cos auxiliar de l’Administració General de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, prova prevista inicialment per a aquest dissabte dia 3 de novembre, ha quedat suspès, en compliment de la mesura cautelaríssima dictada per  la sala  del Contenciós administratiu del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, la qual ha estat notificada aquest divendres al Govern de les Illes Balears.

L’Auto del TSJB insta a la suspensió per mesura cautelaríssima de la prova prevista per demà, però no entra a valorar el fons de la qüestió. L’Escola Balear d’Administració Pública, s’ha posat en contacte amb els aspirants que havien estat convocats a la prova per anunciar l’ajornament de la convocatòria. L’Administració de la Comunitat Autònoma disposa de tres dies per presentar al·legacions a la resolució judicial. Un cop presentades aquestes al·legacions, es dictarà l’auto corresponent que resoldra si procedeix l’aixecament, el manteniment o la modificació de la mesura suspensiva acordada, segons dicta el mateix Auto del TSJB.  

En data 30 d'octubre de 2018, s'havia dictat la resolució dels recursos d'alçada interposats contra els acords del Tribunal Qualificador de 25 de juny i 4 de juliol de 2018 pels quals va quedar anul·lat el segon exercici de les proves selectives per a l'ingrés -pel torn lliure i pel torn de promoció interna, inclosa la reserva per a les persones amb discapacitat- al cos auxiliar de l'Administració General de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Aquesta resolució dels recursos d’alçada va ratificar la decisió inicial del Tribunal Qualificador en declarar la invalidesa dels tres models de l’examen de 26 de maig, corresponents a la prova d’informàtica, de tots els torns celebrats a les illes de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, ja que d’aquesta manera, “només així es podrà garantir la realització del segon exercici d’aquest procediment selectiu, conforme a les bases reguladores i presidit pels principis d’igualtat, mèrit i capacitat”.