LOGO CAIB
Contingut
31 març 2020Conselleria de Salut i Consum

COVID-19: La millora de l’estat clínic ha permès llevar la respiració mecànica a cinc pacients que es trobaven a unitats de cures intensives NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

COVID-19: La millora de l’estat clínic ha permès llevar la respiració mecànica a cinc pacients que es trobaven a unitats de cures intensives

Cinc pacients que es trobaven a les unitats de cures intensives de diferents hospitals públics de les Illes Balears ja han estat extubats i se’ls ha llevat la respiració assistida atesa la millora en el seu estat clínic.

A l’Hospital Universitari Son Espases, el primer pacient que va entrar a l’UCI per SARS-CoV-2 ha passat 16 dies intubat fins que se li ha pogut retirar la ventilació mecànica. Continua a l’UCI i l’evolució és bona.

A l’Hospital Universitari Son Llàtzer, també s’ha extubat un pacient que va passar 9 dies connectat a un respirador. Actualment el pacient roman a planta.

A l’Hospital Can Misses d’Eivissa, tres pacients han estat també extubats després de passar entre 3 i 9 dies connectats al respirador. D’aquests pacients, un ha estat donat d’alta a l’UCI i ha passat a planta, i els altres dos encara eren a l’UCI avui matí. A més d’aquests extubats, hi ha hagut dos pacients més que no varen requerir respiració assistida i que han passat a planta també després de rebre l’alta de l’UCI.