LOGO CAIB
Contingut
1 abril 2020Conselleria de Salut i Consum

COVID-19: Afers Socials i ASPACE posen a disposició de Salut un espai sociosanitari perquè els majors positius de COVID-19 de centres residencials hi passin la quarantena NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

COVID-19: Afers Socials i ASPACE posen a disposició de Salut un espai sociosanitari perquè els majors positius de COVID-19 de centres residencials hi passin la quarantena

És una residència d’ASPACE de 18 places acabada d’inaugurar

La conselleria d’Afers Socials i Esports, a través de la Fundació d’Atenció i Suport a la Dependència i de Promoció de l’Autonomia Personal de les Illes Balears, ha habilitat un espai sociosanitari de 18 places perquè passin la quarantena els majors interns a centres residencials que han donat positiu a les proves de Covid-19. És un espai cedit temporalment per ASPACE.

Observat l’increment de la malaltia a residències de la Península i amb la intenció de reduir els contagis als centres residencials illencs, el passat divendres la Conselleria de Salut es va posar en contacte amb la direcció general d’Atenció a la Dependència i amb ASPACE per condicionar la Residència Ses Ones de Marratxí acabada d’inaugurar i a punt d’obrir les seves portes. El dissabte es va posar tot en marxa i, a dia d’avui, ja hi ha tot el personal contractat, amb el torns de feina assignats i les instal·lacions apunt per rebre els majors. En aquests moments, els treballadors estan rebent la formació específica per poder desenvolupar la seva tasca. 

El Govern vol donar les gràcies a la Fundació ASPACE, centre de referència per a persones amb paràlisi cerebral o discapacitats afins, per la seva gran disposició per col·laborar amb l’Administració en una situació tan excepcional com aquesta.

Aquest centre sociosanitari estarà dirigit per un tècnic de Salut.