LOGO CAIB
Contingut
3 juny 2019| <9ªL> Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca

El refugi de Cabrera inicia nova etapa amb mesures per garantir la sostenibilitat del Parc Nacional NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

El refugi de Cabrera inicia nova etapa amb mesures per garantir la sostenibilitat del Parc Nacional

Les instal·lacions s’incorporen a la xarxa que gestiona l’IBANAT
El refugi Rosa dels vents, situat a l’illa de Cabrera gran, ha obert les portes aquest darrer cap de setmana després d’haver-se completat unes obres de remodelació. A partir d’enguany, les instal·lacions acolliran només dotze persones, la meitat que fins ara, una decisió que s’ha pres per garantir la sostenibilitat del Parc Nacional Marítimoterrestre de Cabrera.

La distribució de les estances també s’ha modificat per adaptar les instal·lacions a usos més propis d’un Parc Nacional. Així, es passa de tenir 12 habitacions dobles amb bany a tenir-ne dues de quatre places i dues més dobles. També disposa d’un menjador-sala d’usos múltiples i una bany compartit exterior amb dutxes. Els usuaris podran gaudir, però, d’estar a primera línia de mar i no a la segona com fins ara. El preu de les estades també s’ha reduït.

El refugi, a més, s’ha incorporat a la Xarxa de refugis de l’Institut Balear de la Natura (IBANAT).

Situat al costat del Mollet des Pagès i sa Platgeta, el refugi està habilitat a les antigues instal·lacions del campament militar a l’illa de Cabrera Gran. L’accés és únicament a peu, per una pista irregular, pedregosa i plana.

Els interessats poden reservar plaça, amb una antelació màxima de tres mesos, en la següent adreça electrònica: https://www.caib.es/albergsfront/actions/Reservar.seleccion?token=3d0169a6aecb49d856fd29076f0c3f8f

Es recorda als usuaris que degut a la política de reducció de fems del Parc Nacional cal dur menjar sense envasos ni plàstics d’un sol ús.