LOGO CAIB
Contingut
15 març 2018| <9ªL> Conselleria de Salut

L'Hospital Son Llàtzer organitza una jornada de portes obertes per a futurs residents NNota Informativa

Foto de noticia

L'Hospital Son Llàtzer organitza una jornada de portes obertes per a futurs residents

L'objectiu principal de la jornada ha estat donar a conèixer les característiques del centre, les seves instal·lacions, les especialitats existents i l'oferta docent
Enguany s'ofereixen un total de 21 places en els diferents serveis docents de l'Hospital

La Comissió de Docència de l'Hospital Son Llàtzer ha organitzat una jornada de portes obertes dirigida als futurs residents que, properament, hauran de triar el centre de docència de postgrau en el qual cursaran la seva residència. L'objectiu principal de la jornada ha estat donar a conèixer les característiques del centre, les seves instal·lacions, les especialitats existents i l'oferta docent.

El cap de docència de l'Hospital Son Llàtzer, Toni Figuerola, ha donat la benvinguda als futurs residents a la segona jornada d'aquestes característiques que es realitza a l'Hospital. A continuació, el tutor del Servei de Digestiu, Álvaro Brotons, ha explicat els motius pels quals fer la residència a l'Hospital Són Llàtzer pot ajudar-los a aconseguir una formació integral per completar els seus estudis. Finalment, els assistents han realitzat una visita guiada a les diferents unitats docents, instal·lacions i dotació general de cada servei.

Enguany s'ofereixen un total de 21 places de les especialitats d'Anatomia Patològica, Anestèsia i Reanimació, Aparell Digestiu, Cirurgia General i Digestiva, Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, Dermatologia, Endocrinologia i Nutrició, Farmàcia Hospitalària, Hematologia i Hemoteràpia, Medicina Intensiva, Medicina Interna, Pneumologia, Neurologia, Obstetrícia i Ginecologia, Oncologia Mèdica, Radiodiagnòstic i Urologia.

L'Hospital Son Llàtzer forma residents des del dia de la seva obertura. Aquests 16 anys han permès crear una infraestructura docent prou sòlida com per permetre als residents formar-se amb alts indicadors de qualitat i satisfacció. Aquest objectiu s'ha aconseguit gràcies a la labor dels tutors, implicats i dedicats a la formació.