LOGO CAIB
25 de desembre de 2017Conselleria d'Hisenda i Administracions Públiques

​Nit de Nadal sense incidents d’importància a les Illes Balears NNota Informativa

Foto de noticia

​Nit de Nadal sense incidents d’importància a les Illes Balears

El Telèfon d’emergències 112 ha registrat 142 incidents a Balears entre les 20 hores d’ahir i les 8 del mati del dia de Nadal, sense danys a persones.
El sistema d’atenció telefònica d’emergències 112 Illes Balears ha atès un total de 142 incidents durant la nit de Nadal, entre les 20 hores del dia 24 i les 8 hores del dia 25. Cap d’aquests incidents ha tingut per resultat dany personal d’importància. La majoria dels incidents s’han produït a Mallorca (120), 16 a Eivissa i 6 a Menorca.

Del total dels 142 incidents, els qualificats com de major rellevància han estat 52. D’aquests, segons la seva tipologia, les baralles i agressions físiques han estat les més nombroses, amb 20 casos, 18 a Mallorca, 1 a Eivissa i 1 a Menorca. En altres 11 casos (8 a Mallorca i 3 a Eivissa) s’ha requerit assistència mèdica a la via pública o a un establiment; els accidents de circulació atesos han estat 5, tots a Mallorca, un dels quals amb una motocicleta implicada, la resta per col·lisions de turismes, mentre que en altres 5 casos s’han rebut alertes per conducció de vehicles de manera temerària. I en darrer terme els casos de furts denunciats han estat de 8, tots a Mallorca, llevat de dos a Eivissa.

 L’112 Illes Balears ha atès un total de 697 telefonades durant la nit de Nadal.