LOGO CAIB
Contingut
1 febrer 2021Presidenta

Armengol es reuneix amb el personal de l’Àrea de Benestar Social de la ciutat d’Eivissa per conèixer de primera mà la seva feina amb les persones més vulnerables NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

Armengol es reuneix amb el personal de l’Àrea de Benestar Social de la ciutat d’Eivissa per conèixer de primera mà la seva feina amb les persones més vulnerables

Armengol ha agraït als treballadors la seva tasca en uns moments complicats derivats de la pandèmia sanitària

La presidenta del Govern, Francina Armengol, acompanyada del batle d’Eivissa, Rafel Ruiz, i de la tercera tinent de batle i regidora de Benestar Social, Gent Gran i Educació, Carme Bonet, ha mantingut aquest dilluns una trobada amb personal de l’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament d’Eivissa que treballa a primera línia, com ara personal d’atenció a domicili de gent gran i treballadors socials que atenen persones desfavorides del centre d’acollida.

Durant la reunió, la presidenta ha agraït al personal la «feina magnífica» que ha duit a terme en l’àmbit del benestar social i ha pogut conèixer de primera mà la realitat que es viu a la ciutat d’Eivissa en relació amb aquesta qüestió. Armengol ha assegurat que els serveis socials són indispensables tant a Eivissa com al conjunt de la comunitat autònoma. En aquest sentit, ha assegurat que els professionals «tracten de manera exemplar la situació de més vulnerabilitat de les Illes Balears».

Armengol també ha agraït al batle la feina que el consistori fa en polítiques socials i el pressupost que s’hi destina. «Som conscients que en moments de pandèmia sanitària, que ha derivat en una crisi econòmica i social, hi ha molta més gent que ho està passant malament, i normalment els problemes solen recaure en les persones més vulnerables», ha apuntat la presidenta.

En aquest sentit, ha explicat que des del Govern de les Illes Balears es continuaran augmentant les prestacions de caràcter social pròpies de l’executiu, com per exemple la renda social garantida, que ja s’ha anat augmentant de manera progressiva amb la situació de pandèmia.