LOGO CAIB
Contingut
26 febrer 2019| <9ªL> Conselleria de Salut

L’Hospital Comarcal d’Inca duplica el nombre de places d’aparcament NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

L’Hospital Comarcal d’Inca duplica el nombre de places d’aparcament

La setmana que ve començaran les obres d’ampliació de l’aparcament de l’Hospital, amb 303 places noves
L’Hospital Comarcal d’Inca començarà la setmana que ve les obres d’ampliació de l’aparcament que permetran duplicar el nombre de places existents. Les obres tenen un cost de 323.342,24 € i el termini d’execució és de dotze setmanes. Amb aquesta obra, el nombre total de places del recinte serà de 627, les 324 places actuals més les 303 places previstes.
 
Així ho ha explicat avui la consellera de Salut, Patricia Gómez, que ha presentat el projecte d’ampliació juntament amb la directora gerent de l’Hospital Comarcal d’Inca, Soledad Gallardo, el secretari general del Servei de Salut, Manuel Palomino, i el batle d’Inca, Virgili Moreno.
 
L’objectiu d’aquesta ampliació de places és donar resposta a la manca de capacitat generada per l’increment de la població atesa —actualment té assignades 124.000 targetes sanitàries individuals, quan es va obrir per atendre a una població de 70.000 persones—, l’increment de la plantilla i l’augment de l’activitat assistencial.
 
Les 303 places d’aparcament noves s’habilitaran en un solar propietat de l’Hospital Comarcal d’Inca. Un cop finalitzades les obres, l’aparcament ocuparà una superfície de 17.000 metres quadrats. Les obres contemplen vint-i-una places per a persones amb mobilitat reduïda i quatre places per a vehicles elèctrics que entraran en funcionament quan es posin en marxa les plaques fotovoltaiques.