LOGO CAIB
Contingut
6 agost 2019Conselleria d'Administracions Públiques i Modernització

El patronat de la Fundació Bit nomena el seu nou gerent, Álvaro Medina Ballester NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

El patronat de la Fundació Bit nomena el seu nou gerent, Álvaro Medina Ballester

El CentreBit Menorca continuarà dirigit per Carmen Crespo Canales, com a delegada territorial

La Junta de Patrons de la Fundació Balear d’Innovació i Tecnologia, presidida per la consellera d’Administracions Públiques i Modernització, Isabel Castro, ha nomenat avui el seu nou gerent Álvaro Medina Ballester i també ha acordat la continuació com a delegada territorial de Carmen Crespo Canales, al CentreBit Menorca.

Álvaro Medina Ballester és enginyer en informàtica especialitzat en tecnologies mòbils i front-end, amb més de 8 anys d’experiència en el món del desenvolupament i també com a formador i autor de diverses publicacions. Fins ara ocupava el lloc de director tècnic d’aplicacions mòbils a la companyia APSL, a més de diferents responsabilitats a mola.com i Logitravel, sempre en relació amb el desenvolupament tecnològic.

D’altra banda, Carmen Crespo Canales amb estudis en publicitat i màrqueting continua com a delegada territorial a Menorca, després de l’anterior període de 3 anys al mateix lloc, en que es va impulsar la creació del CentreBit Menorca.

Han participat a la reunió del patronat de la Fundació Bit, a més de la consellera Castro i els dos nomenats, el director general de Modernització i Administració Digital, Ramón Roca, el secretari general de la Conselleria, Benito Pròsper, el director general de Política Industrial, Francisco Julio Batle, i la directora general d’Innovació, Núria Riera.