LOGO CAIB
Contingut
8 març 2019| <9ªL> Conselleria de Salut

El 061 incorpora una nova ambulància en horari nocturn a Palma NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

El 061 incorpora una nova ambulància en horari nocturn a Palma

El nombre total d’unitats nocturnes passa de 10 a 11 a la zona de Palma i als municipis limítrofs
El 061 SAMU - Illes Balears incorpora una nova ambulància de suport vital bàsic (SVB) en horari nocturn amb base a Palma. L’objectiu és disminuir el temps de resposta i millorar la capacitat de gestió dels recursos actuals. Aquest reforç se suma al contingent que la Gerència del 061 disposa en aquesta àrea, que consisteix en sis unitats d’SVB, ubicades a Palma, s’Arenal de Llucmajor, Marratxí, Santa Ponça i Andratx, i quatre unitats de suport vital avançat (SVA), ubicades a Son Espases, Son Llàtzer i Palmanova durant l’horari nocturn.
 
En horari diürn, el contingent d’aquesta àrea és de setze recursos: deu unitats d’SVB, quatre d’SVA, una unitat d’SVA amb infermer i un vehicle d’intervenció ràpida.
 
La Gerència del 061 assumeix la responsabilitat de la coordinació, l’assistència i el transport sanitari en les urgències i les emergències de les Illes Balears. Atén una mitjana de 300 serveis diaris i, cada any, devers 93.000 trasllats i més de 500.000 telefonades, comptant la xarxa sanitària pública i la concertada.