LOGO CAIB
Contingut
14 gener 2022Conselleria de Salut i Consum

COVID-19: Els nins i nines d'entre 5 i 11 anys es poden vacunar contra la COVID-19 sense cita prèvia aquest dissabte i diumenge a l'Espai Francesc Quetglas NNota Informativa

Foto de noticia

COVID-19: Els nins i nines d'entre 5 i 11 anys es poden vacunar contra la COVID-19 sense cita prèvia aquest dissabte i diumenge a l'Espai Francesc Quetglas

Els nins i nines d'entre 5 i 11 anys es poden vacunar sense cita prèvia aquest dissabte i diumenge a l'Espai Francesc Quetglas, de Palma. L'horari de vacunació serà de 8.30 a 19.00 hores. Els nins i nines hauran d'anar acompanyar pel seu pare o la seva mare o un tutor legal.

D'aquesta manera la Conselleria de Salut i Consum vol accelerar la vacunació a aquesta franja d'edat, que a les Illes Balears està formada per 84.217 nins i nines, dels quals el 26,51 % ja ha rebut la primera dosi.

La vacunació pediàtrica contra la COVID-19 va començar per la franja de 9 a 11 anys durant el passat mes de desembre i, a principis de gener, es va afegir la franja de 5 a 8 anys.

La vacunació contribueix a la protecció contra el virus de la COVID-19, fent que els possibles efectes greus de la malaltia siguin més lleus en la majoria dels casos. Durant la darrera setmana, 4.039 nins i nines de 3 a 16 anys han donat positiu a les Illes Balears.

A partir de dilluns, els nins i nines hauran de continuar accedint a la vacunació a través de cita prèvia a BitCita (https://citavacunacovid.ibsalut.es/)