LOGO CAIB
Contingut
10 gener 2022Conselleria de Salut i Consum

Salut obre BitCita perquè les persones d’entre 40 i 49 anys puguin rebre la dosi de record del vaccí de la COVID-19 NNota Informativa

Foto de noticia

Salut obre BitCita perquè les persones d’entre 40 i 49 anys puguin rebre la dosi de record del vaccí de la COVID-19

La Conselleria de Salut i Consum obre avui a les 15.00 h el sistema d’autocitació digital BitCita (citavacunacovid.ibsalut.es) perquè les persones d’entre 40 i 49 anys puguin demanar hora per rebre la dosi de record del vaccí de la COVID-19. Salut fa una crida a les persones d’aquest grup d’edat perquè reservin cita. La població diana és de 145. 590 persones, 113.456 de les quals a Mallorca, 10.662 a Menorca, 20.164 a Eivissa i 1.348 a Formentera.

Les condicions que cal complir per poder rebre la dosi de record són tenir entre 40 i 49 anys, haver rebut la pauta completa de vaccinació de la COVID-19 i que hagin passat almenys sis mesos des de la darrera dosi en els casos de Pfizer o Moderna o tres mesos si es tracta de Vaxzevria (AstraZeneca) o Janssen. A més, les persones que hagin passat la infecció han d’esperar quatre setmanes per poder ser vaccinades amb la dosi de reforç.

Per mitjà de BitCita es pot demanar hora als punts de vaccinació següents: a Mallorca, Hospital Son Dureta, Espai Francesc Quetglas, Hospital Sant Joan de Déu (Palma), Hospital Universitari Son Espases, Hospital Universitari Son Llàtzer, Hospital Comarcal d’Inca i Hospital de Manacor; a Menorca es vaccinarà als centres de salut i a l’Hospital Mateu Orfila; a les Pitiüses, els vaccins s’administraran a l’Hospital Can Misses, als centres de salut Sant Antoni de Portmany, Vila i Santa Eulària des Riu i a l’Hospital de Formentera.

 

La Conselleria de Salut i Consum recorda que la vaccinació és segura i eficaç per combatre la pandèmia de COVID-19, com demostra l’evidència científica.