3 setembre 2021 <10aL>Conselleria d'Educació i Formació Professional

Educació ha lliurat avui el projecte bàsic del nou CEIP Can Picafort a l’Ajuntament de Santa Margalida NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

Educació ha lliurat avui el projecte bàsic del nou CEIP Can Picafort a l’Ajuntament de Santa Margalida

\El nou centre tindrà dues línies i disposarà de 6 unitats d’infantil, 12 de primària i 1 aula UEECO, per acollir un total de 450 alumnes

\Es tracta d’un projecte de més de 5’3 milions d’euros que resoldrà els actuals problemes d’espai del municipi

\La  Conselleria queda a l’espera de la llicència urbanística per continuar els tràmits per a la seva construcció 

 

La Conselleria d’Educació i Formació Professional mitjançant la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres i, de l’ Institut Balear d'Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC), ha lliurat avui via telemàtica, a l’Ajuntament de Santa Margalida, el projecte bàsic del nou centre d’infantil i primària de Can Picafort, a fi d’obtenir la corresponent llicència d’obres municipal. Aquest projecte compta amb un pressupost de 5.359.911,20 euros.

El nou centre d’educació infantil i primària de Can Picafort, tindrà dues línies i disposarà de 6 unitats d’infantil, 12 de primària i d’1 aula UEECO, per acollir un total de 450 alumnes.

Amb un pressupost de més de 5’3 milions d’euros i un termini d’execució, una vegada iniciades les obres, de 14 mesos, aquesta nova infraestructura donarà resposta a les necessitats educatives del municipi.

Un nou centre per a 450 alumnes a Can Picafort

El centre s’ubicarà en un solar situat a la zona de Santa Eulàlia, limítrof amb la zona de pinars no urbanitzada. La superfície del solar és de 8.415 m2 i el CEIP tindrà una superfície construïda de 3.606m2.

El projecte definitiu preveu una construcció seguint criteris racionals, econòmics i sostenibles. Per això, es potenciaran els mitjans naturals per aconseguir una bona climatització del centre, com porxos, pèrgoles, persianes, terrasses, etc., a fi d’optimitzar els recursos.

El pressupost previst és de més de 5’3 milions d’euros i es calcula un termini d’execució, una vegada iniciades les obres, de 14 mesos, de forma que el centre podria entrar en funcionament el darrer trimestre del curs 2022-23.

Aquest projecte és una de les obres previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a totes les illes per respondre de manera ordenada i objectiva a les necessitats estructurals que presenten els centres educatius de les Balears.