LOGO CAIB
25 d’agost 2021 Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball

El SOIB subvenciona amb més de 92.000 euros un programa de formació dirigit a col·lectius amb dificultats d'inserció NNota Informativa

Foto de noticia

El SOIB subvenciona amb més de 92.000 euros un programa de formació dirigit a col·lectius amb dificultats d'inserció

Negueruela: “El nostre compromís és continuar donant suport a la formació a través del SOIB per a garantir la inserció laboral”

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, ha assistit aquest matí a la presentació d'un programa de formació emmarcat en el Programa SOIB Formació amb Compromís de Contractació i impulsat per l'Associació d'Instal·ladors Empresaris de Balears (ASINEM) dirigit a persones desocupades, prioritàriament de col·lectius amb especials dificultats d'inserció.

Es tracta del projecte ASINEM Compromís, emmarcat en el Programa SOIB Formació i dirigit a 15 persones en atur, prioritàriament de col·lectius amb especials dificultats d'inserció. El programa arrenca avui mateix i es prolongarà fins a abril de 2022, compta amb una subvenció del SOIB de 92.749 euros i té un compromís de contractació. Una vegada acabada la formació, com a mínim un 60% d'aquests alumnes que hagin aprovat seran contractats.

La formació consisteix en un certificat de professionalitat complet de nivell dos en instal·lacions elèctriques de baixa tensió i, durant la presentació, el conseller Negueruela ha manifestat el seu compromís per a “continuar donant suport a aquest tipus de formació a través del SOIB”, ja que “permet garantir la inserció laboral”.

En aquesta línia, Negueruela ha destacat la importància de donar suport a aquest tipus de formació amb compromís de contractació, “modalitat per la qual apostàrem la passada legislatura i que ara volem impulsar”.