31 desembre 2020 <10aL>Conselleria de Salut i Consum

COVID-19: Salut, en col·laboració amb l’Ajuntament, comença diumenge un cribratge a la Zona Bàsica de Salut de Son Serra-La Vileta NNota Informativa

COVID-19: Salut, en col·laboració amb l’Ajuntament, comença diumenge un cribratge a la Zona Bàsica de Salut de Son Serra-La Vileta

Durarà 6 dies i afecta 27.000 residents de 10 barris de Palma

La Conselleria de Salut i Consum, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palma, durà a terme a partir de dia 3 de gener un nou cribratge a la Zona Bàsica de Salut Son Serra-Vileta que afecta al terme municipal de Palma per a prevenir la propagació de la COVID-19. La mesura afecta a més de 27.000 residents. Han de dur el DNI i ser major de 16 anys.

La zona s’ha dividit en dos àmbits: un cribratge es farà als barris de Son Roca i Son Ximelis i l’altra, a la resta de la zona bàsica, és a dir, als barris de Son Xigala, Son Serra-La Vileta, Los Almendros-Son Pacs, Son Flor, Son Peretó, Son Rapinya, Son Vida i Son Anglada. Queda establert de la següent forma:

  • Barris de Son Roca i Son Ximelis: el cribratge es farà al CEIP Anselm Turmeda (c/ del Cap Blanc, 15) i tindrà una durada de tres dies: començarà el 3 de gener i acabarà el 5 de gener. L’horari serà de 9 a 18 hores. Dia 3 hi han d’anar els residents a Son Ximelis; dia 4, els de Son Roca i dia 5, els d’ambdós barris que no hagin acudit els dies que estaven citats.
  • Resta de la zona bàsica: el filtratge es farà al poliesportiu de Son Cotoner (c/ Joan Gris, 2). Hi podran anar els residents que tinguin com a centre de salut de referència el de Son Serra-La Vileta. Es farà durant tres dies, del 7 a les 12.00 hores, fins el 9 de gener.