22 novembre 2019 Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat

Agenda de la presidenta per avui AAgenda de la Presidenta

Agenda de la presidenta per avui

Actes programats

1)11:25h

EXPOSICIÓ 25-N

Dia: divendres, 22 de novembre

Hora: 11.25 h

Lloc: Palma Arena. (carrer de l'Uruguai, s/n, Palma)

 

La presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, juntament amb el conseller d'Educació, Universitat i Rercerca, Martí March, assistirà a la inauguració de l'exposició “Visibilitzem les violències masclistes”, organitzada conjuntament per la Conselleria d'Educació i l'Institut Balear de la Dona per commemorar el 25-N.

L'acte inaugural consistirà en una performance en la qual interactuaran alumnes, professorat i autoritats assistents.

Hi haurà cobertura fotogràfica oficial.

2)13:15h

AJUDES ESTATALS THOMAS COOK

Dia: divendres, 22 de novembre

Hora: 13.15 h (imatges a la porta d'entrada del Consolat) i 13.30 h (signatura i atenció als mitjans de comunicació)

Lloc: Consolat de Mar

 

La presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, i la ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, signaran un conveni que determinarà els ajuts per a diferents projectes de les Illes Balears per pal·liar els efectes de la fallida de Thomas Cook.

També hi seran presents el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, i la secretària d'Estat de Turisme, Isabel Oliver.

Es podran prendre imatges de l'arribada de la ministra Reyes Maroto, a les 13.15 h, a l'entrada del Consolat de Mar (porta dels canons). A les 13.30 h es signarà el conveni i s'atendrà els mitjans de comunicació a la capella del Consolat de Mar.

L'acte tindrà cobertura fotogràfica oficial.

 

3)15:50h

JORNADES VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Dia: divendres, 22 de novembre

Hora: 15.50 h

Lloc: Museu d’Art Modern i Contemporani Es Baluard (plaça Porta Santa Catalina, 10, Palma)

 

La presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, assistirà a l'acte inaugural de les XI Jornades Nacionals de Psicologia contra la Violència de Gènere, organitzades pel Col·legi de Psicologia de les Illes Balears a Es Baluard de Palma.

A l'acte hi seran presents el president del Consell General de la Psicologia d'Espanya, Francisco Santolaya, el degà del Col·legi de Psicologia de les Illes Balears, Javier Torres, i el degà de la Facultat de Psicologia de la UIB, Jordi Pich.

Hi haurà cobertura fotogràfica oficial.