16 d’octubre 2019 <10aL>Presidenta

Armengol es reuneix amb entitats d’Artà per atendre les seves propostes sobre el municipi NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

Armengol es reuneix amb entitats d’Artà per atendre les seves propostes sobre el municipi

Abans s’ha reunit, juntament amb el vicepresident Yllanes, amb l’Associació Empresarial d’Artà i han visitat el centre d’Artesania, la Marca Artà i  Can Cabrer Gourmet

 

La presidenta del Govern, Francina Armengol, s’ha reunit aquest dimecres amb entitats del municipi d’Artà per finalitzar la visita institucional que el Govern ha realitzat durant tota la jornada a la localitat. A la reunió també hi han assistit el batle d’Artà, Manuel Galán, i altres membres de l’equip municipal.

La trobada s’ha realitzat per atendre les propostes de les principals associacions i entitats que treballen al municipi i per intensificar la col·laboració entre els agents socials, l’ajuntament i el Govern. Hi han assistit prop de mig centenar de fundacions, col·legis, entitats, clubs esportius i associacions de diversos camps d’interès.

Abans d’aquesta trobada, la presidenta ha pogut visitar, acompanyada del vicepresident i conseller de Transició Energètica i Sectors Productius, Juan Pedro Yllanes, el centre d’Artesania i Marca Artà, així com l’Associació Empresarial d’Artà. D’aquesta manera, el Govern ha pogut conèixer de primera mà els principals sectors productius i econòmics de la localitat, sempre amb la voluntat d’ampliar el diàleg i la cooperació entre l’administració i emprenedors, principals comerços i empreses.

El Govern ha reprès, amb Artà, les visites institucionals que ja es van dur a terme durant la passada legislatura als municipis de les Illes Balears. Aquest dematí, la presidenta s’ha reunit amb el batle i els regidors de la localitat –que l’han acompanyat durant tota la visita- i també ha visitat la finca pública des Canons, adquirida pel Govern amb fons de l’Impost de Turisme Sostenible (ITS).