23 d’agost 2019 Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat

Consell de Govern: GUILLEM ROSSELLÓ ALCINA SERÀ EL NOU GERENT DE L’AGÈNCIA BALEAR DE L’AIGUA I DE LA QUALITAT AMBIENTAL CConsell de Govern

Consell de Govern: GUILLEM ROSSELLÓ ALCINA SERÀ EL NOU GERENT DE L’AGÈNCIA BALEAR DE L’AIGUA I DE LA QUALITAT AMBIENTAL

\ José Lladó Iglesias és el nou gerent de l’IdisBa
\ S’ha informat el Consell de Govern dels dos nomenaments


Avui el Consell de Govern ha estat informat del nomenament de Guillem Rosselló Alcina (Campanet, 1972) com a gerent de l’Agència Balear de l’Aigua i de la Qualitat Ambiental (ABAQUA).

Rosselló és diplomat en Ciències Empresarials i llicenciat en Economia en l’especialitat del Sector Públic per la Universitat de les Illes Balears, amb Màster Universitari d’Hisenda Pública, Sistema Impositiu i Procediments Tributaris. En l’àmbit privat, ha treballat en diferents empreses i també ha exercit com a assessor d’empreses privades. En l’àmbit del sector públic, entre els anys 1999 i 2003 va ser director de l’Àrea d’Administració i Comptabilitat de l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears (IDI), i responsable d’Administració del Centre Europeu d’Empreses Innovadores de les Illes Balears (CEEIB). Més recentment, entre els anys 2010 i 2011 ha estat director gerent de l’Institut Balear de la Naturalesa (IBANAT), i durant el període de 2015 a 2019, ha estat director gerent del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA).

D’altra banda, el Consell de Govern també s’ha donat per assabentat del nomenament de José Lladó Iglesias (Palma, 1984) com a gerent de la fundació Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears (IdisBa). Aquest nomenament es va acordar en la constitució del nou patronat de l’IdisBa, duita a terme el passat 1 d’agost.

José Lladó és llicenciat en Administració i Empreses i en Dret, ambdues titulacions obtingudes a la Universitat Autònoma de Barcelona. Té un màster en gestió sanitària per la UIB, entre d’altres. Des d’octubre de 2015 ha estat director de Gestió i Serveis Generals de l’Hospital Son Espases.

D’altra banda, el Consell de Govern ha disposat el cessament de Joan Carrió i Vidal com a director general de Finançament. Carrió, director general de Pressuposts i Finançament durant la passada legislatura, assumeix el càrrec de director de Gestió de l’Hospital Universitari Son Espases i torna a l’àmbit de la gestió sanitària, en el qual ha desenvolupat la major part de la seva trajectòria professional.