4 juliol 2019 Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat

Imatges del traspàs de carteres d’antics consellers i conselleres als responsables del nou Govern NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

Imatges del traspàs de carteres d’antics consellers i conselleres als responsables del nou Govern

Diversos consellers i conselleres  de l’anterior Govern de les Illes Balears han lliurat avui matí les carteres als nous responsables de les diverses àrees de l’executiu actual.

El primer en donar la cartera del seu antic departament ha estat l’actual conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, que ha fet el traspàs al vicepresident i conseller de Transició Energètica i Sectors Productius , Juan Pedro Yllanes.

Per la seva banda, la ex consellera d’Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera, ha lliurat la cartera pertinent a la consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors, Rosario Sánchez, i a la consellera d’Administracions Públiques i Modernització, Isabel Castro.

La ex vicepresidenta i ex consellera d’Innovació Recerca i Turisme, Bel Busquets, ha fet el traspàs de les seves àrees de gestió anteriors a Negueruela, a la seu de la Conselleria ubicada al carrer de Montenegro.

El darrer traspàs de carteres l’ha fet l’anterior conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal, que ha lliurat la cartera al nou responsable de Medi Ambient i Territori del Govern, Miquel Mir, i a la nova consellera d’Agricultura, Pesca i Alimentació, Mae de la Concha.

 

S’adjunten imatges del traspàs de carteres.