3 juliol 2019 <10aL>Conselleria de Mobilitat i Habitatge

SFM torna a posar en marxa horaris nocturns aquest estiu cada cap de setmana NNota Informativa

SFM torna a posar en marxa horaris nocturns aquest estiu cada cap de setmana

Aquest any, els serveis s'amplien fins a Sa Pobla i Manacor, cobrint totes les línies

Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) activarà la propera setmana el servei de tren nocturn d´estiu, que funcionarà tots els divendres i dissabtes a partir del 5 de juliol i fins al 31 d´agost.
El servei, que va ser inaugurat el passat estiu, inclou novetats aquest any. Mentre l'any passat s'efectuava el recorregut entre Palma i Inca, els trens arribaran aquest estiu fins a Sa Pobla i Manacor, cobrint tot el trajecte entre aquestes poblacions i Palma ambdós sentits.

En total, SFM oferirà 12 trens nocturns cada divendres i dissabte de juliol i agost, tres sortides des de Palma cap a Sa Pobla i tres des de Palma cap a Manacor, amb sis serveis corresponents en sentit contrari. Tots els trens nocturns efectuaran parades a totes les estacions intermèdies entre Palma i Sa Pobla/Manacor, incloses les existents al corredor Marratxí-Palma, habitualment cobertes per la línia de metro M2. Durant el dia, els trens funcionaran en el seu horari habitual dels divendres i dissabtes. A partir de l'últim servei del dia, s'inicia el servei especial nocturn, amb aquestes sortides:

- Palma – Sa Pobla, sortida de l’estació Intermodal:


23.15 h, 1.15 h i 3.15 h

- Sa Pobla – Palma, sortida de l’estació de Sa Pobla:


0.45 h, 2.45 h i 4.45 h

- Palma – Manacor, sortida de l’estació Intermodal:


00.15 h, 2.15 h i 4.15 h

- Manacor – Palma, sortida de l’estació de Manacor:


1.30 h, 3.30 h i 5.30 h



La posada en marxa del servei nocturn d'estiu té com a objectiu donar una major cobertura a les necessitats dels usuaris , facilitant i fent més còmodes els desplaçaments durant els mesos de juliol i agost. En definitiva, que tot aquell que planeja una sortida nocturna a l'estiu a qualsevol de les poblacions per les quals discorre el servei, pugui tenir una alternativa al vehicle privat, amb el que això suposa en termes de seguretat, comoditat i tranquil·litat per als usuaris.

En els darrers anys, SFM ha fet un reforç de la seva oferta de transport públic amb serveis especials durant celebracions concretes, com ara el Dijous Bo, San Antoni, San Sebastià, la Nit de Nadal, Cap d’Any, sa Vermada o d'altres, per tal de facilitar la mobilitat dels ciutadans a les festes en transport públic.

Podeu consultar tota la informació detallada del servei a www.trensfm.com.