LOGO CAIB
Contingut
1 abril 2019| <9ªL> Conselleria de Salut

La Unitat Bàsica de Salut Cala d’Or donarà servei cada dia de 8.00 a 20.00 hores entre els mesos d’abril i octubre NNota Informativa

Foto de noticia

La Unitat Bàsica de Salut Cala d’Or donarà servei cada dia de 8.00 a 20.00 hores entre els mesos d’abril i octubre

La Unitat Bàsica de Salut Cala d’Or donarà servei de 8.00 a 20.00 hores del dilluns al diumenge des d’avui fins al mes d’octubre. Això suposa un augment de les hores d’atenció als usuaris, que s’amplien en quatre horabaixes i els caps de setmana. En conseqüència, es preveu contractar personal per afrontar aquesta ampliació horària.
 
Amb aquesta mesura es dona una cobertura sanitària total a aquesta localitat turística, que incrementa considerablement la població durant els mesos d’estiu. Entre les 20.00 i les 8.00 hores, el PAC de Santanyí —al qual està adscrita la UBS Cala d’Or— prestarà el servei d’urgències a tota la població del municipi.

La Zona Bàsica de Salut de Santanyí atén una població de 12.089 targetes sanitàries i té una plantilla orgànica de sis metges de família, un pediatre, sis infermeres, cinc auxiliars administratius i un zelador. Al Centre de Salut Santanyí s’adscriuen les unitats bàsiques de salut Cala d’Or, S’Alqueria, Es Llombards i Calonge.