22 març 2019 | <9ªL> Conselleria de Cultura, Participació i Esports

Consell de Govern: S’APROVA LA CONVOCATÒRIA D’AJUTS A ESPORTISTES PER MILLORAR ELS SEUS MITJANS D’ENTRENAMENT I FACILITAR-LOS L’ACCÉS A COMPETICIONS CConsell de Govern

Consell de Govern: S’APROVA LA CONVOCATÒRIA D’AJUTS A ESPORTISTES PER MILLORAR ELS SEUS MITJANS D’ENTRENAMENT I FACILITAR-LOS L’ACCÉS A COMPETICIONS

\ La Conselleria de Cultura, Participació i Esports destina una partida de 650.000 € a aquesta línia d’ajuts
\ Les dones esportistes reben una quantitat extra per fomentar l’esport femení

Aquest divendres, dia 22 de març, el Consell de Govern, a proposta de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, ha aprovat una convocatòria d’ajuts a esportistes de les Illes Balears perquè puguin millorar els seus mitjans d’entrenament i per facilitar-los l’accés a les competicions durant l’any 2019, per una quantia màxima de 650.000 €.

En la convocatòria de l’any 2018, es varen beneficiar dels ajuts un total de 161 esportistes de les Illes Balears, amb noms destacats com Melani Costa, Caridad Jerez, Úrsula Pueyo, Mario Mola, Marcus Cooper i Joan Munar.

Durant aquesta legislatura, la partida d’aquesta línia d’ajuts, amb un augment de 200.000 €, ha passat de 450.000 € a 650.000 €. A més, s’han introduït una sèrie de novetats a la convocatòria. En primer lloc, les dones esportistes reben una quantitat extra, ja que el factor multiplicador de la puntuació és més elevat. Amb aquesta mesura es pretén fomentar l’esport femení. Una altra novetat és que s’ha incrementat el límit d’ajuts per esportista, que augmenta fins a 20.000 €. L’aportació que rebrà cada esportista dependrà dels resultats esportius aconseguits durant l’any 2018.