1 març 2019 | <9ªL> Conselleria de Presidència

DIA DE LES ILLES BALEARS: programa d’actes per al cap de setmana a Mallorca NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

DIA DE LES ILLES BALEARS: programa d’actes per al cap de setmana a Mallorca

Aquest cap de setmana tindran lloc a Mallorca els darrers actes organitzats amb motiu del Dia de les Illes Balears.

Continuaran algunes de les activitats que ja començaren dia 1, com l’obertura de la zona gastronòmica al Parc de la Feixina, les passejades gastronòmiques que parteixen del museu Es Baluard, els miniponis o els cavallets ecològics. També hi ha noves activitats infantils dia 2, com el contacontes familiar, a Sa Petrolera, o jocs populars a Ses Voltes.
Destaquen iniciatives musicals i culturals com l’exhibició de ball modern a càrrec de l’escola de dansa Milenium, un taller de ceràmica arqueològica al Museu de Mallorca o l’exhibició de ball modern de l’escola de dansa Royal Factory.

També, amb l’objectiu de dur a terme un intercanvi d’activitats entre les illes, hi haurà activitats com «Eivissa visita Mallorca: Grup Folklòric Sant Jordi de Ses Salines», a l’escenari del passeig del Born. En el vessant gastronòmic hi haurà actes nous, com la «Cuina en directe amb la DO Oli de Mallorca», o «Còctels de les Illes Balears i concert de Go Cactus», al pati del Consolat de Mar.

Cal recordar, a més, que diversos indrets assenyalats de Mallorca continuaran amb jornades de portes obertes, exposicions o visites guiades, com el Museu de Mallorca, el Castell de Sant Carles, el Consolat de Mar o la Llotja.

Els ajuntaments de Mallorca aquest cap de setmana continuen col·laborant amb un programa d’activitats a la Part Forana. Així doncs, dia 2 a Algaida hi ha previst un taller per mostrar als infants com poden convertir envasos en art; un itinerari patrimonial i visita a un celler a Binissalem, entre d’altres. I diumenge Esporles acollirà un concert de Cap Pela; a Son Servera hi haurà una activitat de tir de fona, i a Valldemossa hi actuaran els Castellers de Mallorca.

Des del 28 de febrer fins al 3 de març, a Mallorca s’hauran duit a terme un total de 250 activitats.

Podeu consultar totes les activitats del Dia de les Illes Balears, els llocs de celebració i els horaris a la web diada.caib.es.