5 d’octubre 2018 | <9ªL> Conselleria d'Educació i Universitat

Consell de Govern: APROVAT EL PRÉSTEC A LA UIB PER CONSTRUIR EL NOU EDIFICI INTERDEPARTAMENTAL DE CIÈNCIES DE LA SALUT CConsell de Govern

Consell de Govern: APROVAT EL PRÉSTEC A LA UIB PER CONSTRUIR EL NOU EDIFICI INTERDEPARTAMENTAL DE CIÈNCIES DE LA SALUT

\ Suposarà una inversió de gairebé 7 milions d’euros fins al 2027
\ El projecte forma part del programa operatiu FEDER de les Illes Balears

El Consell de Govern ha aprovat avui la concessió d’un préstec reintegrable, per motius d’interès públic, a la Universitat de les Illes Balears amb l’objectiu de construir l’edifici interdepartamental de ciències de la salut de la UIB.
 
En total es preveu una inversió de 6.900.000 € entre l’any 2021 i el 2027 per a la construcció de l’edifici Interdepartamental II. Es tracta d’una acció que es desenvoluparà amb el cofinançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) corresponent al període 2014-2020, atès que es recull en el Programa Operatiu FEDER de les Illes Balears per a aquest període. Com a conseqüència de l’interès d’aquesta actuació, el Govern de les Illes Balears i la UIB tenen previst signar un conveni cofinançat en un 50 %, d’acord amb el que preveu el programa operatiu, l’objecte del qual és el projecte, la construcció i l’equipament de l’edifici interdepartamental de ciències de la salut per als ensenyaments de grau al campus de la UIB.

Després de l’acord d’avui al Consell de Govern s’inicia el camí que conduirà a la construcció de l’edifici.