21 d’abril 2017 | <9ªL> Conselleria de Treball, Comerç i Indústria

El SOIB realitza la preselecció de personal per a la contractació de més de 80 persones a Mercadona Mallorca NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

El SOIB realitza la preselecció de personal per a la contractació de més de 80 persones a Mercadona Mallorca

El Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB) realitza el procés de preselecció de candidats i candidates per a la contractació de més de 80 persones a la cadena de supermercats que Mercadona té a Mallorca. D'aquesta manera, per mitjà del servei d'intermediació "SOIB Empreses", Mercadona espera comptar amb professionals que s'adaptin als perfils sol·licitats per treballar com a caixers-reposadors.

Les persones interessades a formar part d'aquest procés de selecció han d’informar-se a la web oficial del servei d'ocupació balear on, a més a més, podran emplenar un formulari de registre en línia per inscriure's a les ofertes de feina. (http://www.caib.es/govern/sac/fitxa.do?codi=2897883&coduo=1464&lang=ca)

El servei d'intermediació del SOIB pretén amb aquest tipus d'accions generar noves oportunitats laborals per a les persones aturades i facilitar a les persones inscrites en el SOIB la possibilitat de trobar una ocupació millor, alhora que ofereix a les empreses un instrument d'intermediació eficaç per trobar els perfils adequats en funció de les seves necessitats.

En aquesta línia, el SOIB realitza la preselecció de personal a través de la base de dades per trobar els candidats més adequats, a més de dur a terme la difusió de les ofertes, oferir informació i realitzar les entrevistes per facilitar la tasca de contractació de Mercadona.

El servei de selecció de personal de "SOIB empreses" està disponible durant tot l'any i és un dels més sol·licitats per part de les empreses. A més a més, els usuaris del SOIB tenen al seu abast un ventall addicional de serveis, com ara el servei d'informació, el d'orientació per al suport a la millora de la qualificació i recerca de feina, i la formació professional per a l'ocupació, entre d'altres.