18 desembre 2016 | <9ªL> Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca

SEMILLA publica les estadístiques de l’Agricultura, la Ramaderia i la Pesca a les Illes Balears NNota Informativa

SEMILLA publica les estadístiques de l’Agricultura, la Ramaderia i la Pesca a les Illes Balears

\ Estaran disponibles a la web de SEMILLA en format digital
\ La publicació recull les dades dels sectors de l'any 2015 
 
La Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, publica demà, dilluns 19 de desembre, les  estadístiques de l’Agricultura, la Ramaderia i la Pesca a les Illes Balears corresponents a l’any 2015.
 
Les dades del món agrícola i pesquer es recullen anualment en aquesta publicació i es posen a disposició dels interessats de la forma més clara i entenedora possible. D’aquesta manera, qualsevol persona, tant de dins com de fora del sector, interessada en les dades agràries i pesqueres, pot accedir-hi de forma ràpida i senzilla.
 
Pel que fa a la publicació d’enguany, les dades estadístiques recopilades fan referència a superfícies de cultius i produccions, censos i produccions ramaders, valoració econòmica de les produccions, consum en fertilitzants i consum d’aliments concentrats a la ramaderia, dades d’ocupació del sector i finalment les dades de producció pesquera i aqüícola.
 
Enguany no s’han inclòs les dades agroclimàtiques ni les dades de producció i comercialització dels aliments de qualitat per tal d’evitar duplicitats. Les primeres estan disponibles a la web del Ministeri d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient, al Sistema d’Informació Agroclimàtica per al Regadiu (www.siar.es) mentre que les segones, les dades de producció i comercialització dels aliments de qualitat, es troben a l’abast a la web de l'Institut de Qualitat Agroalimentària de les Illes Balears (IQUA): www.illesbalearsqualitat.es .
 
Un any més, per tant, surt a la llum la publicació anual que s’elabora des de la Secció d’Estadística de Serveis de Millora Agrària i Pesquera de les Illes Balears (SEMILLA), entitat pública de la Conselleria, i que estarà disponible, en format digital a la web de SEMILLA (http://semilla.caib.es) des de demà, dilluns 19 de desembre.