LOGO CAIB
30 març 2023 Conselleria d'Educació i Formació Professional

Comencen les obres de construcció de la nova Escola d’Educació Infantil 0-3 de Muro

Foto de noticia

Govern i Ajuntament han col·locat avui la primera pedra de l’escola de 0 a 3 anys

El conseller d’Educació i Formació Professional, Martí March, la Directora General de Primera Infancia, Innovación y Comunidad Educativa, Amanda Fernández Rubí, i l’equip de govern de l’Ajuntament de Muro, així com la comunitat educativa del municipi, han assistit avui a l’acte de col·locació de la primera pedra de la nova Escola d’Educació Infantil i atenció a la primera infància de Muro.

Aquest nou centre atendrà els infants de 0 a 3 anys de la localitat i té l'objectiu d’aconseguir una escola pública de primer cicle d'educació infantil, així com la consolidació i ampliació de places. L’escola, es trobarà ubicada al c/ Maria i Josep s/n, antigues cases de Son Font i oferirà 6 aules i 74 places per a infants.

Una escola que es construirà baix paràmetres de sostenibilitat amb una arquitectura que engloba el model pedagògic i vol crea run clima acollidor entre els infants.

El present projecte presenta un pressupost d'adjudicació d’1.789.126,44 €. S’ha comptat amb un ajut de 666.000 € de la convocatòria d'ajuts per a la creació i consolidació de places públiques de primer cicle d'educació infantil de la Conselleria d'Educació i Formació Professional a proposta de la Direcció General de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa.

Se tacta d'una actuació inclosa dins un programa finançat pel Ministeri d'Educació i Formació Professional i per la Unió Europea-NextGenerationEU, en el marc del Mecanisme del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

L'obra compta amb un termini de 18 mesos, amb possible pròrroga, si fos necessària i un posterior procés de dotació de mobiliari i equipament.