LOGO CAIB
11 d’abril 2018 | <9ªL> Conselleria de Treball, Comerç i Indústria

El conseller Negueruela i el director del SOIB visiten els alumnes del programa SOIB Formació Dual a l’EHIB d’Eivissa NNota Informativa

Foto de noticia

El conseller Negueruela i el director del SOIB visiten els alumnes del programa SOIB Formació Dual a l’EHIB d’Eivissa

El programa ocupa 9 alumnes, contractats per un període de 10 mesos en l’especialitat de cuina
El conseller Iago Negueruela, la directora general de Comerç i Empresa, Pilar Sansó, i el director del SOIB, Pere Torrens, han visitat aquest dimecres l’Escola d’Hoteleria d’Eivissa, per tal de visitar els 9 alumnes que varen començar el curs de SOIB Formació Dual el passat mes de març. Durant la jornada, el conseller i el director han visitat les instal·lacions de l’EHIB i han pogut comprovar com desenvolupen les seves tasques i ocupació els diferents alumnes del programa.
 
Aquest programa “SOIB Formació Dual a sectors estratègics”, és un dels que es realitzen a centres propis, i ofereix contracte per a la formació i l’aprenentatge en les activitats econòmiques considerades estratègiques, com ara les industrials, les TIC i especialitats amb necessitats de formació de capital humà, com ara la recepció, allotjament, comerç i cuina, com n’és el cas.
 
La formació s’inclou dins la jornada laboral, i en acabar els alumnes-treballadors obtindran un certificat de professionalitat de l’ocupació relacionada amb el treball previst en el seu contracte de feina. Així, tindran un benefici doble: adquirir una formació qualificada i a la vegada experiència professional, que podran fer servir per obtenir una feina posterior.
 
Per a accedir al programa, s’han de complir els requisits de ser menor de 30 anys, estar en l’atur, no disposar de certificat de professionalitat de la matèria i no haver tingut un contracte de formació en la mateixa ocupació.