1 octubre 2019 Consejería de Movilidad y Vivienda

L'ibavi inicia avui la construcció de dues noves promocions que sumen 51 HPO a Palma i a Eivissa NNota Informativa

Foto de noticia
Descarga de imágenes en alta calidad

L'ibavi inicia avui la construcció de dues noves promocions que sumen 51 HPO a Palma i a Eivissa

També s’ha començat avui el procediment de licitació de les obres del carrer Xarch d’Eivissa

 

L’Ibavi ha iniciat avui les obres de construcció de dues noves promocions d’HPO, que sumen 51 habitatges, una a Palma i l’altre a Eivissa. Ambdues són promocions incloses en el Pla d’Habitatge 2017-2020.
A Palma, la promoció que es comença a executar està ubicada al carrer Salvador Espriu, 37 (a la barriada del Amanecer) i constarà de 8 HPO amb un cost de 1.105.293€.

Aquesta promoció forma part d’un projecte, redactat per l’ IBAVI, que inclou la construcció de dos edificis, un de 19 habitatges i amb capacitat per a 118 persones, que es podria fer en dues plantes, i un altre de 8 habitatges i capacitat per a 32 persones, que és el que es comença a construir avui.

A Eivissa, avui s’ha iniciat la construcció d’una de les dues construccions previstes en Platja den Bossa pel Pla d’habitatge. Es tracta d’una promoció de 43 d’habitatges (ubicats a la UA-14, c/18). El cost total de la promoció és de  6,3 milions. 

Per a la segona promoció prevista en Plata den Bossa, una construcció amb 24 HPO ubicada al carrer Pere Matutes, està a punt de resoldrer-se el procediment negociat que es va iniciar després que la primera licitació quedés deserta. Hi ha hagut concurrència en aquest cas i això permetrà poder començar les obres abans de finals d’any.

Igualment a Eivissa, s’ha iniciat avui la licitació de les obres per a la construcció dels 19 habitatges de protecció oficial ubicats en el carrer Xarch. Amb un pressupots total previst (abans d’adjudicació de les obres) de 2,8 milions, la previsió és que les obres comencin el proper mes de febrer.