Activitat de formació per a professorat d’FP – ELABORACIÓ DE CERVESA
El termini d’inscripció és del 13 al 25 de novembre de 2025 a través del Portal del personal
El 13 de novembre s’obrirà el termini d’inscripció per participar en la formació “Elaboració de cervesa”, organitzada pel Centre de Formació, Innovació i Desenvolupament de Formació Professional de les Illes Balears (CFINFP-IB) del Servei de Planificació i Participació de la Direcció General de Formació Professional i Ordenació Educativa.
Aquesta activitat té una durada total de 8 hores i es durà a terme presencialment a l’IES Marc Ferrer (Sant Francesc Xavier, Formentera) el dia 13 de desembre de 2025.
Destinataris
1. Professorat d’FP en actiu de la família professional d’Hoteleria i Turisme (HOT) de l’IES Marc Ferrer.
2. Professorat d’FP en actiu de la família professional d’Hoteleria i Turisme (HOT) de la resta de centres.
3. Altres professors de formació professional en actiu que puguin aplicar els continguts de la formació a l’aula i ho demostrin mitjançant una aplicació didàctica.
Objectius
- Conèixer en profunditat el procés d’elaboració de la cervesa.
- Optimitzar al màxim l’ús de la maquinària de les instal·lacions del departament.
- Aprendre les tècniques d’elaboració de diferents tipus de cervesa segons els ingredients emprats.
- Analitzar les darreres tendències en elaboració de cervesa (controlador de temperatura).
Termini d’inscripció
Del 13 al 25 de novembre de 2025 a través del Portal del personal.
Tota la informació detallada sobre aquesta activitat està disponible en el document adjunt.
Formació finançada pel Ministeri d’Educació, Formació Professional i Esports i cofinançada per la Unió Europea (FSE+).
Documentació relacionada
Comparteix











