Activitat de formació per a professorat d’FP – ANÀLISI DE PERILLS I PUNTS DE CONTROL CRÍTICS A LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA
Activitat de formació per a professorat d’FP – ANÀLISI DE PERILLS I PUNTS DE CONTROL CRÍTICS A LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA
El termini d’inscripció és del 5 al 18 de maig de 2025 a través del Portal del personal

Ja està obert el termini d’inscripció per a la formació “Anàlisi de perills i punts de control crítics a la indústria alimentària”. Aquesta activitat, organitzada pel Centre de Formació, Innovació i Desenvolupament de Formació Professional de les Illes Balears (CFINFP-IB) del Servei de Planificació i Participació de la Direcció General de Formació Professional i Ordenació Educativa, té una durada de 12 hores i es durà a terme en format presencial a l’IES Josep Maria Llompart (Palma) els dies 2, 5 i 6 de juny de 2025.
Destinataris
1. Professors d’FP en actiu de la família professional de Química (QUI) de l’IES Josep Maria Llompart (Palma).
2. Professors d’FP en actiu de les famílies professionals d’Hoteleria i Turisme (HOT) i d’Indústries Alimentàries (INA) d’altres centres.
3. Altres professors de formació professional que puguin fer una aplicació didàctica relacionada amb la formació.
Objectius
- Aprofundir en les necessitats i exigències en matèria de seguretat alimentària.
- Conèixer els principis de l’APPCC com a sistema preventiu per assegurar la innocuïtat dels aliments.
- Desenvolupar una sistemàtica d’implantació i seguiment d’un sistema APPCC, d’acord amb el Reglament CE 852/2004 relatiu a la higiene dels productes alimentaris.
- Comprendre el sistema APPCC com a base dels sistemes de seguretat alimentària.
Termini d’inscripció
Del 5 al 18 de maig de 2025 a través del Portal del personal.
Tota la informació relacionada amb aquesta activitat es pot consultar en el document adjunt.
Formació finançada pel Ministeri d’Educació, Formació Professional i Esports i cofinançada per la Unió Europea (FSE+).
Documentació relacionada
Comparteix