Mòduls optatius de la família professional

INA - Indústries alimentàries
INA - Indústries alimentàries
IB1501 - Gestió de cultius llenyosos de vinya i olivar

Introducció a les tècniques de cultiu i gestió de vinyes i oliveres. Es treballa la producció, el manteniment i els processos per a la millora de la qualitat del producte final.

IB1502 - Elaboració de begudes refrescants i aigües carbonatades

Formació en els processos de fabricació de begudes no alcohòliques. Es treballa la formulació, el tractament i l’envasament de productes com sucs i refrescos.

IB1503 - Fitopatologia aplicada

Estudi de malalties i plagues en cultius agrícoles. Es treballa la prevenció, el diagnòstic i l’aplicació de tècniques de control per a la protecció vegetal.

IB1504 - Elaboració de cervesa

Introducció al procés de fabricació artesanal i industrial de cervesa. Es treballa la selecció d'ingredients, la fermentació i les tècniques de producció per obtenir diferents estils de cervesa.

IB1505 - Gastronomia i productes locals de forneria, pastisseria i confiteria

Estudi i elaboració de productes tradicionals de la gastronomia local. Es treballa amb receptes autòctones i tècniques per a la seva producció artesanal.

IB1506 - Nutrició i productes saludables

Formació en nutrició i desenvolupament de productes alimentaris saludables. Es treballa la formulació d'aliments equilibrats i l'adaptació a diferents necessitats dietètiques.

0046 - Ofertes gastronòmiques

Introducció a la planificació i gestió de les ofertes gastronòmiques en restauració. Es treballa la creació de menús, la selecció de productes i les tècniques per a una oferta atractiva i rendible.