Mòduls optatius de la família professional
INA - Indústries alimentàriesIB1501 - Gestió de cultius llenyosos de vinya i olivar
Introducció a les tècniques de cultiu i gestió de vinyes i oliveres. Es treballa la producció, el manteniment i els processos per a la millora de la qualitat del producte final.
IB1502 - Elaboració de begudes refrescants i aigües carbonatades
Formació en els processos de fabricació de begudes no alcohòliques. Es treballa la formulació, el tractament i l’envasament de productes com sucs i refrescos.
IB1503 - Fitopatologia aplicada
Estudi de malalties i plagues en cultius agrícoles. Es treballa la prevenció, el diagnòstic i l’aplicació de tècniques de control per a la protecció vegetal.
IB1504 - Elaboració de cervesa
Introducció al procés de fabricació artesanal i industrial de cervesa. Es treballa la selecció d'ingredients, la fermentació i les tècniques de producció per obtenir diferents estils de cervesa.
IB1505 - Gastronomia i productes locals de forneria, pastisseria i confiteria
Estudi i elaboració de productes tradicionals de la gastronomia local. Es treballa amb receptes autòctones i tècniques per a la seva producció artesanal.
IB1506 - Nutrició i productes saludables
Formació en nutrició i desenvolupament de productes alimentaris saludables. Es treballa la formulació d'aliments equilibrats i l'adaptació a diferents necessitats dietètiques.
0046 - Ofertes gastronòmiques
Introducció a la planificació i gestió de les ofertes gastronòmiques en restauració. Es treballa la creació de menús, la selecció de productes i les tècniques per a una oferta atractiva i rendible.