Mòduls optatius de la família professional

HOT - Hoteleria i turisme
HOT - Hoteleria i turisme
IB1001 - Economia circular dins el sector turístic

Introducció als principis de l'economia circular aplicats al turisme. Es treballen estratègies per a la sostenibilitat i la reducció de residus en el sector.

IB1002 - Tècniques bàsiques de servei al client

Desenvolupament d’habilitats per a l'atenció i servei al client en entorns comercials i turístics. Es treballen tècniques de comunicació i resolució de conflictes.

IB1003 - Elaboració de pans i productes essencials de forneria

Formació en tècniques bàsiques de panificació. Es treballa la preparació de masses, la fermentació i la cocció de pans tradicionals i especials.

IB1004 - Processos d'elaboració de productes carnis frescos i curats

Introducció a la producció i transformació de productes carnis. Es treballen tècniques de preparació, conservació i maduració.

IB1005 - Tècniques elementals de cuina

Aprenentatge de les bases de la cuina professional. Es treballa la manipulació d'aliments, les tècniques de cocció i l'elaboració de plats bàsics.

IB1006 - Disseny, personalització i digitalització d'experiències turístiques sostenibles

Formació en la creació d'experiències turístiques adaptades a les tendències actuals. Es treballa la innovació, la digitalització i la sostenibilitat en el sector.

IB1007 - Màrqueting digital i comunicació per a empreses turístiques

Desenvolupament d'estratègies digitals per a la promoció del sector turístic. Es treballa la gestió de xarxes socials, la publicitat i la creació de continguts.

IB1008 - Història i cultura de les Illes Balears

Introducció a la història i patrimoni cultural balear. Es treballa la influència dels diferents períodes històrics i el seu impacte en el turisme.

IB1009 - Introducció a la sommelieria i a l'anàlisi sensorial de productes gourmet

Estudi de tècniques de tast i maridatge de vins i altres productes gastronòmics. Es treballa la percepció sensorial i la caracterització de productes.

IB1010 - Tècniques de servei i atenció al client en sala i bar

Formació en tècniques de servei en restauració. Es treballa l'atenció al client, el protocol de servei i la manipulació de begudes.

IB1011 - Processos de cuina

Desenvolupament d'habilitats en processos de producció culinària. Es treballa la planificació de menús, l'elaboració de plats i l'optimització de processos gastronòmics.

IB0504 - Tramitació administrativa i fiscal per a l'obertura d'un establiment comercial

Formació en els procediments administratius i fiscals necessaris per iniciar un negoci. Es treballen tràmits legals, documentació i obligacions fiscals.

IB0101 - Aplicacions informàtiques de gestió administrativa

Introducció a l'ús d'eines informàtiques per a la gestió administrativa. Es treballen aplicacions de comptabilitat, facturació i gestió de nòmines, millorant l'eficiència en tasques administratives.