Graus D - Cicles formatius de grau bàsic

Família professional

INA - Indústries alimentàries

La família professional d'Indústries alimentàries es dedica a formar professionals especialitzats en la producció, transformació i comercialització d'aliments. Aquesta branca abasta una àmplia varietat de coneixements tècnics relacionats amb els processos industrials alimentaris, des de la selecció de matèries primeres fins a la fabricació de productes acabats, així com el control de la qualitat i la seguretat alimentària.

Els estudiants d'aquesta família adquireixen coneixements en la manipulació i conservació d'aliments, les tècniques de cuina industrial, el disseny de productes alimentaris, el control de processos i la gestió de la producció en línies industrials. També es formen en l'aplicació de normatives sanitàries i de seguretat, assegurant que els aliments compleixin amb els estàndards de qualitat i higiene.

Els professionals formats en Indústries Alimentàries tenen una alta demanda en sectors com la producció de begudes, la indústria càrnia, la panaderia, la conservació d'aliments i la transformació d'aliments frescos. Poden treballar en empreses productores d'aliments, en control de qualitat, desenvolupament de nous productes o en la gestió de processos industrials. A més, també poden emprendre el seu propi negoci en el sector de l'alimentació.

Informació sobre l’oferta formativa d’aquesta família professional a les Illes Balears.


GRAUS

Cicles

Formatius

D
desc_Logo_-_GB.png

INA12 - Títol professional bàsic en activitats de forneria i pastisseria

desc_Logo_-_GM.png

INA21 - Tècnic en Forneria, rebosteria i confiteria

INA22 - Tècnic en Olis d'oliva i vi

desc_Logo_-_GS.png

INA31 - Tècnic superior en Vitivinicultura