INA21 - Forneria rebosteria i confiteria

Aquest cicle forma en l'elaboració i presentació de productes de fleca, pastisseria i confiteria, dirigint les operacions de producció, composició i decoració en obradors i establiments de restauració. Es garanteix el compliment de la legislació vigent en higiene i seguretat alimentària, protecció ambiental i prevenció de riscos laborals.

Durada: 2.000 hores

Ensenyament: Formació professional

Grau: D - Cicle formatiu de grau mitjà

Titulació: Tècnic o tècnica

Descobreix més cicles de la mateixa família professional: Indústries alimentàries

Matèries
Matriculats abans del curs 2024/25

Fins al curs 2024-2025 a les Illes Balears s'han aplicat els currículums estatals, a partir d'aquest curs s'han començat a aplicar els currículums autonòmics que estan en fase d'esborrany.

Matriculats a partir del curs 2024/25
Codi 1r Curs Hores Setmanals Total Hores
0024 Matèries primeres i processos en forneria, pastisseria i rebosteria 3 100
0025 Elaboracions de forneria i brioixeria 11 340
0026 Processos bàsics de pastisseria i rebosteria 7 230
0030 Operacions i control de magatzem en la indústria alimentària 1 40
0031 Seguretat i higiene en la manipulació d'aliments 2 80
0032 Presentació i venda de productes de forneria i pastisseria 2 80
1664 Digitalització aplicada als sectors productius 1 30
1709 Itinerari personal per a l’ocupabilitat I 3 90
Total 1r curs 30 990

Codi 2n Curs Hores Setmanals Total Hores
0027 Elaboracions de confiteria i altres especialitats 7 230
0028 Postres per a la restauració 8 250
0029 Productes d'obrador 6 190
0156 Anglès professional 3 120
1708 Sostenibilitat aplicada al sistema productiu 1 30
1710 Itinerari personal per a l’ocupabilitat II 2 60
1713 Projecte intermodular 1 50
Mòdul optatiu 2 80
Total 2n curs 30 1010
TOTAL 2000

Per a informació sobre mòduls contacte amb el Punt d'Orientació Acadèmica i Professional.

Què necessito per accedir-hi

Pots accedir als cicles de grau mitjà si compleixes aquests requisits:

Com preinscriure'm

Consulta la secció d'Admissió.

Sortides acadèmiques i professionals

Un cop finalitzat el cicle formatiu de grau mitjà, l'alumnat que vol continuar estudiant pot:

  • Accedir a un cicle formatiu de grau superior mitjançant el procés d'admissió directa, sense necessitat de prova d'accés.
  • Cursar un grau C de nivell 3.
  • Cursar un grau E de nivell 2.
  • Cursar el batxillerat.

Per altra banda, aquells que prefereixen incorporar-se al món laboral poden exercir funcions com:

  • Forner/a.
  • Elaborador/a de brioixeria.
  • Elaborador/a de masses i bases de pizza.
  • Pastisser/a.
  • Elaborador/a i decorador/a de pastissos.
  • Confiter/a.
  • Reboster/a Torroner.
  • Elaborador/a de caramels i dolços.
  • Elaborador/a de productes de cacau i xocolata.
  • Xurrer/a.
  • Galleter/a.
  • Elaborador/a de postres en restauració.
Normativa
Centres on es pot cursar

Accedeix al nostre cercador de centres.