esdeveniment

03
mai a 2022
2   Esdeveniments
Esdeveniments

Trobades amb missió OCDE projecte "Repensar les polítiques de desenvolupament dins el nou entorn global"

03/05/2022 a les 09:30 - 03/05/2022 a les 11:30

L'Organització per a la Cooperació i Desenvolupament Econòmic (OCDE), a través de la recomanació del DG de Relacions Exteriors, convida al CES Illes Balears a la taula rodona a la que assisteixen tres analistes del Centre de l'OCDE per a l'Emprendiment, Pimes, Regions i Ciutats per mantenir diverses entrevistes i grups de reflexió amb experts, associacions, entitats i autoritats.

A la trobada assisteix el president, Rafel Ballester Salvà.

Lloc: Ca n'Oleo


 

"Repensar les polítiques de desenvolupament dins el nou entorn global" té com a objectiu ajudar els responsables polítics, a nivell regional i nacional, a comprendre millor les característiques internacionals dels seus territoris i identificar actius i desafiaments específics per al desenvolupament arran de la crisi de COVID i en el context de megatendències existents. El projecte va un pas més enllà: destaca perfils únics d'internacionalització i atractiu de les regions amb estadístiques comparatives i investigació qualitativa.

 
Es cerca donar suport a la recuperació i la transició cap a noves polítiques de desenvolupament territorial inclusiu, sostenible i resilient, alhora que es millori l'atractiu regional per als grups objectiu, inclosos inversors, talents i visitants, així com foment a les exportacions. Els resultats del projecte consideraran l'impacte de la crisi, la manera com les regions poden beneficiar-se de les polítiques i instruments de la UE i com les regions s'exerceixen en comparació amb les regions al seu propi país i en altres regions de la UE, així com fora de la UE en la recuperació econòmica. Al projecte participen regions de cinc països europeus -Irlanda, Itàlia, Portugal, Espanya i Suècia.

Esdeveniments

Reunió amb el rector de la UIB

03/05/2022 a les 12:00 - 03/05/2022 a les 13:00

Reunió a la UIB a la que assisteixen el president, el secretari general, l'assessor jurídic i la cap d'estudis del CES i el rector, el vicerector de Gestió i Política de Postgrau i Formació Permanent, la vicerectora d'Estudiants i la vicerectora de Gestió i Política Acadèmica de Grau de la UIB

Torna