Torna

Servei de Gestió Forestal

desc_CONCURS.jpg

Esteim molt contents de poder donar l'enhorabona als guanyadors del CONCURS DE DIBUIX "ni 1 foc al bosc! 2020". Volem donar les gràcies als més de 400 participants que han enviat dibuixos meravellosos!!!


El jurat format per tècnics i tècniques en prevenció i extinció d'incendis forestals, ha tingut molta dificultat per votar i decidir quins eren els dibuixos finalistes i guanyadors.
Vos esteim molt agraïts per que amb aquestes circumstàncies tan difícils heu fet possible que el concurs de dibuix pogues continuar fent-se. Així, és tot un orgull per nosaltres poder haver fet possible una 14ena edició a Mallorca, 8ena edició a Eivissa i 1ra a Menorca.

desc_concurs ni 1 foc al bosc Mallorca-Menorca 2020.png

desc_concurs ni 1 foc al bosc Eivissa 2020.png

desc_concurs ni 1 foc al bosc Llevant de Mallorca 2020.png


Recordeu que això és una iniciativa que impulsa la Conselleria de Medi Ambient i Territori amb l’ajuda de diferents ajuntaments amb motiu de la celebració del Dia Internacional dels Boscos (21 de març) per tal de realitzar una campanya local de sensibilització per a la prevenció dels incendis forestals. Enguany reubicam el concurs al calendari i el presentarem lligat al Dia Internacional del Medi Ambient, 5 de juny.


Dibuixos guanyadors del concurs de dibuix “Ni 1 Foc al bosc 2019”

Eivissa (esquerra) i Mallorca (dreta)

desc_poster_Concurs_foc_2019_Eivissa.jpg      desc_poster_foc_2019_mallorca.jpg

BASES del Concurs de dibuix

CONCURS DE DIBUIX NI 1 FOC AL BOSC 2020.pdfConcurs de dibuix NI 1 FOC AL BOSC 2020.pdf (81 Kb)