Torna

Portal del voluntariat

Premis Autonòmics de voluntariat IB 2020

La segona edició dels Premis autonòmics del Voluntariat Illes Balears 2020 s'ha tancat amb vint candidatures que concorren als guardons, reconeixements, i mencions que convoca la Conselleria d'Administracions Públiques i Modernització a través de la Direcció General de Participació i Voluntariat, adscrita a la Secretaria Autonòmica de Memòria Democràtica i Bon Govern.

Menorca va acollir la gala dels Premis autonòmics de Voluntariat IB 2020. A causa de la COVID-19 i seguint amb les recomanacions sanitàries, s'han evitat desplaçaments entre illes i l'aforament ha estat limitat.

Si voleu veure la gala de dia 29 de novembre de 2020, ho podeu fer en streaming clicant en l’enllaç següent:

També podeu accedir mitjançant l'adreça següent: https://www.youtube.

Durant la gala es va donar a conèixer el nom dels guanyadors de la segona edició dels Premis del Voluntariat IB d’aquest 2020 que concedeix el Govern de les Illes Balears i que, enguany, incorpora una nova modalitat de reconeixement a experiències d’organització veïnal, que se suma als Premis del Voluntariat de cada illa (Premi Olivera en el cas de Mallorca, Premi Tamarell a Menorca, Premi Estepa a Eivissa i Premi Savina a Formentera), a més dels reconeixements i mencions a entitats i a trajectòries personals dins el món del voluntariat de les Illes Balears. Una convocatòria a la qual s’han presentat una vintena de candidatures.

Es va seguià a aquesta gala, tot un seguit d’actes de lliurament dels Premis del Voluntariat a les diferents illes, amb l’objectiu d’acostar els guardons a les entitats i persones premiades arreu del territori:

Formentera: dimarts, 1 de desembre de 2020

Mallorca: dimecres, 2 de desembre de 2020

Eivissa: divendres, 4 de desembre de 2020