SITIBSA

Detall NOTÍCIES

SITIBSA ha realitzat una sèrie de cursos sobre cartografia i Sistemes d'Informació Geogràfica (SIG)

13/04/2015

Aquest 2015 SITIBSA ha impartit una sèrie de cursos de cartografia i SIG a diferents ens del Govern de les Illes Balears a àules de l'EBAP (Escola Balear de l'Administració Pública).
S'ha realitzat un curs de SIG per Ports de les Illes Balears, un de "SIG aplicat al tractament de la informació estadística", conjuntament amb a una altra professora, i s'ha impartit una classe al curs "Actualització de la Normativa Urbanística". Aquest dos darrers cursos formen part del Pla de Formació Sectorial 2015 de l'EBAP.
Han estat cursos molt pràctics,que han combinat curtes explicacions amb exercicis fets amb els programes de SIG que s'estigui aprenent a utilitzar. Aquests exercicis s'han preparat amb dades d'exemple el més real possible, a fi que els alumnes puguin aplicar el que han aprés al seu lloc de treball.
L'objectiu final de les accions formatives és donar a conèixer el SIG dins l'Administració del Govern de les Illes Balears, ja que l'ús d'aquestes tecnologies farà més eficient la gestió i anàlisi de la Informació Geogràfica que manegen els diferents ens del Govern.
Cal agrair a l'EBAP la seva feina i ajuda, tot han estat facilitats a l'hora d'emprar l'espai, els recursos de l'aula, instal•lació de programes específics, creació d'usuaris, tasques administratives, etc.