Torna

Portal de transparència

SECTOR PÚBLIC INSTRUMENTAL DE L'ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA DE LES ILLES BALEARS

 

  En la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, a més de l'administració general, existeixen organismes i entitats amb diferent regim jurídic, els quals podem classificar-los, d'acord amb la  Llei 7/2010, de 21 de juliol, del sector públic instrumental  de la  Comunitat Autònoma de les Illes Balears, que les regula (versió consolidada) en :

   a) Organismes públics: organismes autònoms i entitats públiques empresarials

   b) Personificacions juridicoprivades, integrat per les societats mercantils públiques i les fundacions del sector públic de la Comunitat Autònoma.

   c) Consorcis de naturalesa corporativa de base associativa, que han de sotmetre el seu règim jurídic a l'ordenament públic autonòmic.

    Pot veure un quadre amb els ens del Sector públic instrumental de l'Administració de la Comunitat Autònoma, per conselleries a les quals estan adscrites, amb l'enllaç a les respectives webs, clicant aquí.

     

             

      Des de la seva pàgina web podreu accedir a les respectives pàgines dels càrrecs públics responsables (dades biogràfiques, foto, adreça electrònica, declaracions de bens, interessos i activitats, retribucions, etc) dels que siguin de caràcter autonòmic. També trobarà l'accés a la web externa de cada ens.

        

       Data d'actualització: 22/01/2018