II Jornada de l'Estratègia de Malaltia renal Crònica de les Illes Balears

La Conselleria de Salut, organitza la II Jornada de l’Estratègia de Malaltia Renal Crònica de les Illes Balears. La Jornada se celebrarà a l’hospital de Son Llàtzer el proper dia 14 de març de 2014.

Emmarcada en les activitats de difusió de l'Estratègia, abordarà la situació de l'estratègia en la nostra comunitat autònoma. En aquesta ocasió, el fil conductor de la Jornada serà l’atenció a la persona amb malaltia renal crònica des de l’àmbit de l’atenció primària.  Es plantejarà l’abordatge i maneig del pacient renal des de la perspectiva de l’atenció primària, així com aprendre les recomanacions bàsiques sobre nutrició del pacient nefròpata i conèixer la perspectiva del pacient que pateix una malaltia renal crònica. A més de les ponències, comptarà també amb tallers d'actualització.

La Jornada està dirigida principalment als professionals sanitaris que atenen a persones amb malaltia renal crònica, si bé està oberta a la participació de totes aquelles persones interessades en la malaltia renal crònica.

Arxiu Genèric Ponències presentades (nou)

Arxiu Genèric Programa


Organitzen

 

Patrocinen

Acreditació

 Sol·licitada l'acreditació a la Comissió de Formació Continuada