desc_OBIA_capcalera-01.png

 

desc_OBIA_capcalera-01.png

Què podem fer per tu

  Escoltar-te i atendre tot el que necessitis; tant si tens un problema com si vols compartir idees: la nostra feina és ajudar-te. Promoure i difondre l'aplicació de convenis, recomanacions i lleis nacionals i internacionals sobre els teus drets.
Vigilar que tots els qui treballen amb nins, nines o joves respectin els teus drets. Controlar que es compleix tot el relacionat amb els teus drets a les Illes Balears. Rebre i trametre queixes que suposin situacions en què no siguis respectat o ben tractat, en què sentis que els teus drets estan amenaçats o en les quals et facin mal.

  Proposar millores i adaptacions dels serveis dirigits a tu (col·legis, parcs, hospitals, clubs d'esplai, etc.) Suggerir canvis en els procediments i en les lleis perquè la defensa dels teus drets sigui més eficaç.

  Facilitar que mitjançant associacions, entitats, ajuntaments, consells insulars, el Govern de les Illes Balears i el Govern de l'Estat, puguis gaudir del teu temps lliure, de la natura, la cultura, la música, el teatre, el cinema, la pintura, l'escultura, les biblioteques i el joc.

  Reunir-se amb tots els departaments que tinguin relació amb la teva educació (salut, treball, habitatge, temps lliure, justícia, serveis socials…) per entre tots aconseguir una millor planificació i gaudi dels teus drets, que a la vegada suposen responsabilitats per tu.

  Escriure als diaris i parlar a la ràdio i televisió perquè la gent conegui la teva realitat, els teus problemes, les teves preocupacions, les teves aspiracions i els teus drets. Apropar-nos a la teva realitat, la teva ciutat, el teu poble, on estudies o treballes, on jugues, on et diverteixes…