Torna

Gestió de la matrícula a ESO i Batxillerat

Aquest és un resum dels punts crítics de la Gestió de matrícula i, per tant, de l'avaluació d'ESO i Batxillerat.

Com ja sabeu, tots els centres educatius de les Illes Balears utilitzen el GestIB com a eina comuna de gestió acadèmica i comunicació amb l'administració educativa. Això implica que procediments que abans es feien en paper i de forma individualitzada s'han integrat al GestIB, cosa que permet una coordinació immediata entre els centres i l'administració.

Per tal que aquesta coordinació sigui fiable i àgil, és imprescindible que tothom, centres i administració, introdueixin la informació necessària de forma exhaustiva, correcte i en el moment indicat.

Les actes d'avaluació no només afecten al centre que les genera. Tots els altres centres també es veuen afectats, ja que si un alumne canvia de centre, s'ha de consultar l’historial  acadèmic d'aquest per poder prendre decisions respecte a la seva matrícula.

Ens agradaria que aquest resum dels aspectes més importants de la Gestió acadèmica servis per conscienciar la comunitat educativa de la necessitat de la correcta generació de les actes d’avaluació així com de la correcta matriculació dels alumnes.

Com ja sabeu, en cas de qualsevol dubte, ens podeu fer les consultes necessàries al Servei d’Ordenació Educativa.

Servei d’Ordenació Educativa

ordenacio@dgplacen.caib.es

tlf: 971177783