Torna

Servei de Llengües Estrangeres i Projectes Internacionals

La Plataforma

La plataforma eTwinning conté tres nivells diferents: 

Per una banda, d'accés públic, tenim els portals tant nacionals (www.etwinning.es) com europeu (www.etwinning.net). Dins aquests portals trobareu notícies, formacions, informació de contacte, etc. 

Des de qualsevol d'aquests portal podeu fer el registre a eTwinning Live. És un espai d'accés restringit. Un poc com la "sala de professors" d'un centre. És un espai on podeu conèixer a altres docents de tota Europa, crear projectes amb altres docents, intercanviar idees, etc. Si voleu accedir us haureu de registrar primer.  

Finalment, el TwinSpace: és l' "aula", l'espai virtual on els docents juntament amb els seus grups d'alumnes fan feina amb els seus projectes. Es crea un TwinSpace per a cada projecte, per tant no podreu entrar dins aquest espai fins que no comenceu amb un projecte. 

El Registre

Per registrar-se, podeu anar tant al portal nacional com al europeu. 

- Registre des del Portal Nacional

Clicau a "Registro eTwinning", un enllaç de color blau al final de la plana web. 

Registre nacional.png

- Registre des del Portal Europeu

Clicau a "ACCEDE O REGÍSTRATE". S'obirà una finestra nova per accedir al teu compte eTwinning. A la part inferior, en lletra petita trobareu el següent missatge: "¿Aún no te has dado de alta? ¡Empieza ya!". Heu de clicar sobre "¡Empieza ya!"

Registre portal europeu.png

- Des de qualsevol dels dos portal, se us redirigirà a una plana web per fer la PREINSCRIPCIÓ

El registre es fa en dues fases:

1. La "preinscripción". Heu de completar el full de Preinscripció afegint dades com el país, nom, correu electrònic i crear una contrassenya. 

preinscripcio.png

2. El "registre" i la confirmació. Un cop feta la preinscripció rebreu un correu electrònic amb l'enllaç a un altre formulari, per completar el registre. En aquest formulari haureu d'afegir informació sobre el teu perfil professional, el teu centre escolar i, molt important, afegir la informació de contacte del responsable del vostre centre (nom i llinatges del/a director/a i direcció de correu electrònic). Aquesta informació la demana el Servei Nacional perquè eTwinning només és per a docents i la plataforma s'ha d'assegurar que la persona que se registra és un docent. Per això, el Servei Nacional enviarà un correu al vostre centre per confirmar el vostre registre. Mentre es fa aquest procés ja podreu accedir a la plataforma online encara que no podreu participar. Un cop confirmat ja podreu fer-la servir per contactar i col·laborar amb altres docents.