Torna

Servei de Llengües Estrangeres i Projectes Internacionals

Els cursos que ofereix l'Institut Nacional de Tecnologies Educatives i de Formació del Professorat (INTEF), que és la unitat del Ministeri de Educació, Cultura Esports responsable de la integració de les TIC en les etapes educatives no universitàries disposa de cursos molt interessants.

Aquí hi trobareu cursos en línia, que podeu fer al vostre ritme, i en el que vos podeu inscriure en qualsevol moment, com per exemple aquest que vos propòs d'eTwinning:

http://enlinea.intef.es/courses/course-v1:SPOOC-INTEF+SPOOC07+2017_01/about


Al llarg de les activitats veureu i treballareu amb els conceptes fonamentals en eTwinning. Fareu un recorregut per tot el cicle vital d'un projecte, començant per la idea inicial, passant per la recerca d'un soci i les negociacions per dissenyar un projecte comú, fins a la posada en pràctica. Inclourem principis de treball per projectes i col·laboració, així com l'ús didàctic de diverses eines TIC.

Ens aturarem també en l'aspecte social d'eTwinning, no només com una plataforma en la qual desenvolupar projectes educatius, sinó també com un lloc de trobada entre companys, un entorn en el qual podem compartir idees i participar en activitats variades de desenvolupament professional.


En finalitzar les activitats, s'aconseguirà una insígnia digital que s'entrega com a forma de reconeixement de l'aprenentatge desenvolupat en les activitats del "SPOOC" i que enmagatzemaràs a la motxilla "EducaLAB Insígnies". L'estimació de càrrega horària és només orientativa, no es certifiquen hores de formació. S'espera que la participació en el "SPOOC" tingui com a principal motivació l'aprenentatge personal, el desenvolupament professional i la col·laboració amb altres docents.

Esperam que sigui del vostre interès.