Torna

Servei de Llengües Estrangeres i Projectes Internacionals

Cursos INTEF per a la formació del professorat

L'Institut Nacional de Tecnologies Educatives i de Formació del Professorat (INTEF), la unitat del Ministeri de Educació i Formació Professional responsable de la integració de les TIC i la formació del professorat en les etapes no universitàries, ofereix dos cursos molt interessants relacionats amb eTwinning: Proyecta eTwinning (Inicial) i Integra eTwinning (avançat). 

Són cursos en línia amb una acreditació per als professors de 70 hores, en els que fa un recorregut per tot el cicle vital d'un projecte, començant per la idea inicial, passant per la recerca d'un soci i les negociacions per dissenyar un projecte comú, fins a la posada en pràctica. Incouen principis de treball per projectes i col·laboració, així com l'ús didàctic de diverses eines TIC. 

La inscripció és fa a través de la plana web del Ministeri d'Educació i Formació Professional i hi ha dues convocatòries anuals: la primera a principis de gener i la segona al maig (dates orientatives).

Aquí trobareu l'enllaç a les darreres convocatòries, ja tancades, per a que tingueu una idea de l'oferta formativa que ofereixen: 

Convocatòria 2021 - 2a edició

Convocatòria 2021 - 1a edició

A més, l'INTEF ofereix tot un ventall de cursos MOOC i NOOC de temes relacionats amb eTwinning. 

Esperam que sigui del vostre interès.