Torna

Servei de Llengües Estrangeres i Projectes Internacionals

El passats dies, 24 de novembre i 11 de desembre, va tenir lloc a la sala d’actes de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria les jornades de difusió del programa Erasmus + del sector escolar i d’adults i Formació Professional, adreçades als centres educatius de les Illes Balears.

Durant el transcurs de la jornada es va informar sobre els programes KA1 i KA2 i sobre les novetats a tenir en compte per a la convocatòria d’enguany. Hi van assistir presencialment 46 representants de centres de Mallorca, mentre que els representants d’Eivissa i de Menorca ho varen poder seguir a través de videoconferència. Cal remarcar la presència i participació a la jornada de Maria F. Alorda, directora general de Formació Professional i Formació del Professorat; Mercè Isern, cap del Servei de Llengües Estrangeres i Projectes Internacionals, i Andrés Ajo, director de la Unitat d’Educació Escolar i de Persones Adultes del Servicio Español para la Internacionalización de la Educación (SEPIE).

Oportunidades Erasmus+ para FP y Novedades 2018 - Baleares II.pptxOportunidades Erasmus+ para FP y Novedades 2018 - Baleares II.pptx

Us podeu descarregar la presentació aquí.