Logo_Conselle.png logo-sepie.png etwinning_logo.png

I Jornada d'Internacionalització dels centres

Des del Servei de Llengües Estrangeres i Projectes Internacionals, tenim el gust de presentar-vos la I Jornada d'Internacionalització dels centres que se celebrarà el dia 28 de novembre de 2022 de 9.00 h a 14.00 h de manera presencial a la Sala Auditorium del Parc Bit (Carrer Laura Bassy, 1, Edifici: Centre Empresarial Son Espanyol). https://goo.gl/maps/U3Cv2BVyheSdecAP7

Després d'uns anys marcats per la pandèmia, ens trobam a l'inici d'un nou període de projecció internacional dels centres de les Illes Balears. Ara més que mai hi ha un desig i entusiasme per part de tota la comunitat educativa d'afavorir i potenciar la internacionalització dels centres educatius. Gràcies a programes de gran prestigi internacional com són els programes ERASMUS+, eTwinning i EPALE, podem oferir autèntiques experiències de vida als nostres alumnes i docents.

Els objectius de la jornada són: contribuir a millorar la projecció internacional dels nostres centres a través de la presentació de les possibilitats que ofereixen aquests programes; difondre i fomentar la mobilitat de l'alumnat i personal docent dels centres educatiu de les Illes; i mostrar l'impacte a institucions que ja participen dins els programes.

Per això, comptarem amb la participació de ponents nacionals com n'Andrés Ajo, director de la Unitat d'Educació Escolar i de Persones Adultes del SEPIE, agència encarregada dels projectes Erasmus, i amb en Juan Carlos Garrido, assessor tècnic del Servei Nacional eTwinning. A més, ens acompanyaran reconeguts ponents i participants de les Illes que compartiran les seves experiències inspiradores a eTwinning, Erasmus+ i Epale amb la finalitat de promoure els valors comuns europeus a través de l'educació. 

Podeu complimentar la vostra inscripció fins al dia 20 de novembre a través del següent enllaç:

I Jornada d'internacionalització dels centres educatius.

Com l'aforament és limitat, una vegada es tanquin les inscripcions, rebreu un correu electrònic confirmant la vostra participació amb el programa de la Jornada.

Per qualsevol dubte o consulta, podeu contactar amb nosaltres per correu electrònic (spl@dgpice.caib.es) o per telèfon 971 17 77 78